De vanzare pensiune in Tg Mures

760.000 €

Descriere

Pensiunea este situata intr-o zona semicentrala, constructie S+P+E+M, este functionala din anul 2001 si are o suprafata totala de 654 mp. Este o locatie cu vad comercial foarte bun, clientela formata, fiind functionala si la momentul de fata. Cele 20 locuri de cazare sunt impartite in doua apartamente, doua camere twin si doua camere double, o camera twin si o camera dubla superioara (camere cu hol intrare si fotoliu sau canapea extensibila), toate fiind dotate cu baie, aer conditionat, televizor si frigider.

Compartimentare:

Subsol: are 141,95 mp., distruibuiti asltfel: 2 grupuri sanitare, vestiar angajati, camera tehnica, camera depozit si o camera spatioasa pentru activitati recreatorii, neamenajata momentan

Parter: 265 mp., cu urmatoarea distribuire: acces principal, hol, receptie, casa scarii, office, restaurant cu o capacitate de max. 60 pers., bucatarie complet utilata si dotata pentru a acoperi capacitatea restaurantului (hota, cuptor, aragaz, compartimentare separata pentru diverse produse, ghiuvete, frigidere, congelatoare, masa de lucru), loc depozitare produse alimentare, cu acces direct, precum si 2 grupuri sanitare

Etaj: 230,75 mp., se gasesc camere de cazare, complet mobilate si echipate, respectiv: 2 apartamente cu cate 2 camere cu grupuri sanitare aferente, 2 apartamente cu cate 1 camera si grupuri sanitare, 1 camera oficiu, hol si casa scarii, iar la mansarda sunt 4 camere de cazare cu grupuri sanitare.

Dotari: centrala proprie, calorifere, camere video, gresie, faianta, masina de spalat industriala si masa de calcat, cladire din caramida, fundatie din beton si zugraveli in lavabil.

La  momentul de fata pensiunea isi continua activitatea in domeniul hotelier, cu toate autorizatiile necesare, contracte cu agentii, tour operatori, precum si alti colaboratori specifici activitatii. In eventualitatea in care se doreste activitatea pe acelasi domeniu se poate preda afacerea.

Pensiunea este pozitionata intr-o zona linistita, cu posibilitatea de a se extinde si cu locuri de parcare stradale.

Este situata aproape de toate punctele de interes din oras, la aprox. 800 m. de centru.

Cei interesati de aceasta proprietate, ma puteti contacta la 0745588611.

 

Vezi mai mult

Caracteristici

  • Zona: Sud-Est
  • Reper: semicentral

Caracteristici generale

Localizare pe harta